Retouren

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen retour te sturen na ontvangst, zonder opgave van reden. Na annuleren heb je nogmaals 14 dagen om je bestelling retour te sturen. Indien het om een complete bestelling gaat krijg je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.  Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Happy Bunny Business geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via happybunnybusiness@outlook.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Dingen die voor jou persoonlijk zijn gemaakt, op maat of met uw instemming veranderd, kunnen niet retour. Dit geldt ook voor voedseldieren, diepvries, planten en bouwpakketten die in elkaar zijn gezet voor en/of door uzelf.

Een product mag uit de verpakking gehaald worden, wel moeten labels en etiketten onbeschadigd blijven om recht te hebben op retour.