Trimmen

Zolang het nog toegestaan is blijf ik nog trimmen.
Wil je jouw konijn nog getrimd hebben door mij, wacht daar dan niet te lang mee, aangezien het einde van mijn zwangerschap snel nadert en ik de eerste tijd na de bevalling zoveel mogelijk van mijn kleine ventje wil gaan genieten.
Ik werk volgens de richtlijnen van het RIVM om mijzelf, mijn gezin en mijn klanten zo goed mogelijk te beschermen. Dit houdt in dat de werkwijze iets is aangepast.

– Heeft u verschijnselen zoals niezen, hoesten, keelpijn, koorts of een loopneus, laat dan een ander uw konijnen brengen en kom niet zelf.

– De konijnen wordt bij de voordeur afgegeven door middel van de reismand op de grond te plaatsen en ten alle tijden 1,5m afstand te houden.
Het is dus niet mogelijk om bij de behandeling aanwezig te zijn.

– Er worden geen handen geschud en elk fysiek contact wordt vermeden.

– Kom met het halen en brengen van uw dier alleen

– Afrekenen per bankoverschrijving of tikkie.

Sinds 7 juni 2019 Ben ik gediplomeerd Professioneel Konijnentrimmer.
Heb je een konijntje waar je de vachtverzorging even niet meer van aankan, schaam je dan niet, dat gebeurd ons allemaal wel eens.
Ik help u en uw konijn graag!

Tarieven

Eerste behandeling : €35 per half uur, max €75

Vervolgafspraak binnen 8 weken : €25 per half uur
(Door regelmatige behandelingen (6-8weken) wordt de behandelingsduur korter. Inclusief nagels knippen)

Alleen nagels knippen : €7.50

Ontvilten : €75
(Bij konijnen die in de klit zitten of ernstig vervilt zijn hanteer ik een vaste prijs. Ongeacht hoelang ik bezig ben om uw konijntje te bevrijden. Het welzijn van uw konijn staat voorop.

Voor elke trimbehandeling vraag ik u uw konijn ‘s morgens bij ons te brengen en later weer op te halen. Zeker bij vervilte konijnen, zodat ik het konijn voldoende rustpauzes kan geven.

Trimmen gebeurd op onze locatie in Schiedam, wij trimmen niet aan huis.